"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

.Βενιζέλος για Παππά: Ειδικός πολιτικής απάτης είναι ο Τσίπρας

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στην αντίδραση του Νίκου Παππά.
Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου σχολίασαν ως εξής  την αντίδραση του κ. Ν. Παππά (εκ μέρους προφανώς του κ. Τσίπρα ) στο σημερινό αρθρο του κ. Βενιζέλου για το στρατηγικό πλαίσιο των εκλογών «Ειδικός της πολιτικής απάτης είναι όποιος τη διαπράττει, δηλαδή ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του και όχι οποίος την αποκαλύπτει.
 Ο κ. Βενιζέλος με σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του από τις εκλογές του Ιανουαρίου έως το μνημόνιο Τσίπρα προειδοποίησε για το τι θα συμβεί και, δυστυχώς για τη χώρα, έγιναν όλα όπως είχε προειδοποιήσει. Η νέα προειδοποίηση είναι ότι με τις εκλογές ο λαός θα επιβάλλει λύσεις πολύ διαφορετικές από τις αλαζονικές προσδοκίες της ομάδας Τσίπρα. Η «αριστερή»  παρένθεση κλείνει ως ιλαροτραγωδία».
Η σφοδρή επίθεση Παππά
Οξύτατη απάντηση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο δίνει με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ειδικός της πολιτικής απάτης». Ωστόσο, προσθέτει «καμία απάτη δεν είναι σε θέση να τον διασώσει. Ο λαός με ισχυρή και καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτρέψει τις προσπάθειες νεκρανάστασης του παλιού πολιτικού συστήματος».

Ο κ. Βενιζέλος σε άρθρο του είχε αναφέρει ότι «η ομάδα Τσίπρα επιχειρεί με την παραίτηση και τις γρήγορες εκλογές μια δεύτερη πολιτική απάτη, σχεδόν εφάμιλλη αυτής της αντιμνημονιακής εξαπάτησης των προηγούμενων πέντε ετών και κυρίως του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης» και του δημοψηφίσματος».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.