"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

.ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έχει ιδεοληπτική σύγχυση και ανικανότητα στο θέμα των προσφύγων

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το μεταναστευτικό ασκεί το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι η διυπουργική σύσκεψη «έκανε τα πράγματα χειρότερα με τις ανακοινώσεις που έβγαλε και ανακάλεσε».
Σϋμφωνα με τη Χ. Τρικούπη «αφού επί εβδομάδες το μεταναστευτικό είναι αντικείμενο δημοσίων διαφωνιών και ανεύθυνων δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών που στέλνουν λάθος μήνυμα στους επαγγελματίες δουλέμπορους να στραφούν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση οργάνωσε σύσκεψη και κατάφερε να κάνει τα πράγματα χειρότερα με τις ανακοινώσεις που έβγαλε και ανακάλεσε».
ΤΟ ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι «είναι δυστυχώς προφανές ότι οι αντιευρωπαϊκές λεβεντοαπειλές του κ. Καμμένου που αντιλαμβάνεται ως διαπραγματευτικό μοχλό μετανάστες και πρόσφυγες, βρίσκονται επισήμως στο τραπέζι των κυβερνητικών συσκέψεων».

Και καταλήγει τονίζοντας πως «όλα αυτά δείχνουν ιδεοληπτική σύγχυση και ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.