"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

.Η M. Πέμπτη της Ελλάδας: 2μερη σύσκεψη EuroWorking Group 8 - 9 Απριλίου

Διπλή θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η συνεδρίαση του EuroWorking Group της επόμενης εβδομάδας με στόχο να βρεθεί έστω και στο παρά πέντε λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.
Μέχρι στιγμής ήταν γνωστό πως το EuroWorking Group ήταν προγραμματισμένο για την Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία της Γερμανίας θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.
Οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής έρχονται έπειτα από το ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters, το οποίο αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά ενημέρωσε τους Ευρωπαίους πως ξεμένει από χρήματα στις 9 Απριλίου.

Σημειωτέον ότι μετά την 9η Απριλίου ακολουθούν συνεχόμενες αργίες για την εορτή του Ορθόδοξου Πάσχα και όλοι εργάζονται για να έχει βρεθεί η χρυσή τομή και να επιτευχθεί η εκταμίευση των δόσεων.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.