"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

.Βενιζέλος: Τα ψέμματα τελείωσαν – Ο Τσίπρας κάνει ζημιά στη χώρα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά του πρωθυπουργού αναφορικά με την διαπραγμάτευση.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα από τη Βουλή, τον κατηγόρησε πως υιοθετεί τα επιχειρήματα των πιο ακραίων κύκλων στην Ευρώπη.
«Οταν λέει ότι στην ΕΟΚ και την ΟΝΕ μπήκαμε χωρίς να το δικαιούμαστε, αλλά με πολιτική απόφαση, υιοθετεί τα επιχειρήματα των πιο ακραίων κύκλων και κάνει ζημιά στη χώρα».
«Ηρθε η ώρα να τελειώσουν τα ψέμματα και τόσο η παρέα του Μαξίμου όσο και η μνημονιακή συμπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέμματα που είπε στον λαό. Δεν μπορεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία πια να έχει την αντιμνημονιακή παρθενία» τόνιζε σε έντονο ύφος ο κ. Βενιζέλος.
Επιπλέον, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επιτέθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά αναφέροντας ότι «Είναι πρωθυπουργός, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην μιλάει αφ' υψηλού σαν να  είναι πατριάρχης Αλεξανδρείας».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα εκλογικό μικρό κόμμα, αλλά δεν πρόκειται να διευκολύνει την κυβέρνηση να στηρίξει τους τυχοδιωκτισμούς της. Καλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει στη Βουλή να μας ενημερώσει ουσιαστικά και υπεύθυνα για το που βρίσκεται η διαπραγμάτευση και η συμφωνία με τους δανειστές και όχι να αναλώνεται σε παιδαριώδεις μεγαλοστομίες που διαρκούν λίγα λεπτά» είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.