"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

.«Προστάτης» της Χρυσής Αυγής η Κωνσταντοπούλου

Ένα ακόμη επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή Χρυσαυγίτη καταγράφηκε σήμερα. Αλλά πρωταγωνίστρια είχε και την γνωστή να «χώνεται» παντού Λιάνα Κανέλλη. 

Σύμφωνα με τα όσα λένε μάρτυρες, αλλά αποκρούει ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, απείλησε τη βουλευτή του ΚΚΕ ότι κινήθηκε εναντίον της.
Δεν έχει σημασία ποιος και τι έγινε.

 Είναι γνωστοί οι Χρυσαυγίτες, όπως γνωστή είναι και η Λιάνα Κανέλλη. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία αναδεικνύεται σε «προστάτη» Χρυσής Αυγής. Αρνήθηκε να καταδικάσει το επεισόδιο λες και περίμενε να ρίξει κανένα χαστούκι ο Λαγός. 

Παρά το σάλο που έγινε μέσα τη Βουλή, παρά τις καταγγελίες ακόμη και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Ζωή προφανώς ήταν απασχολημένη με τον διορισμό της μητέρας της στο ΕΣΡ και δεν ασχολήθηκε με ποταπά όπως ο ευτελισμός του Κοινοβουλίου.

Είναι η πολλοστή φορά που η Πρόεδρος προστατεύει με απρόκλητο τρόπο τη Χρυσή Αυγή και το «φλερτ» πλέον είναι διαρκείας. Και είναι προφανές ότι γίνεται κατόπιν εντολής. 

Ο κ. Τσίπρας είναι αυτός που έχει στήσει το σχέδιο ενίσχυσης της ακροδεξιάς προκειμένου να έχει η Νέα Δημοκρατία ένα αγκάθι στα πλευρά της.
Ο «ανώμαλος» γάμος ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Όσο θα δυσκολεύει η κατάσταση για την κυβέρνηση τόσο η κ. Κωνσταντοπούλου θα «παίζει» το χαρτί της ακροδεξιάς. 

Και τόσο θα αποθρασύνονται οι Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή.
Όχι ότι η κ. Κανέλλη δεν είναι γνωστή για την σκόπιμη πρόκληση επεισοδίων ώστε να μένει στην επιφάνεια. Ωστόσο, είναι πολύ χειρότερο να δίνεις αβάντες στους ακροδεξιούς προκειμένου να εκμεταλλευτείς πολιτικά την αδυναμία του αντιπάλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να γίνει «σύντροφος» με τον Μιχαλολιάκο βάζοντας μπροστά έναν θεσμό όπως αυτό του προέδρου της Βουλής. Είναι προσβολή στη Δημοκρατία και θα το πληρώσει.

Τελικά τα δύο άκρα ούτε μύθος είναι, ούτε πρέπει να προσβάλλουν την αριστερά που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Κρίμα στους αγώνες ορισμένων στελεχών.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.