"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

.O Τσίπρας σκέφτεται εκλογές για να “καθαρίσει” εσωκομματικούς του αντιπάλους

Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία μέσα στο Σεπτέμβριο προβλέπει ο σχεδιασμός του Αλέξη Τσίπρα χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός αιφνιδιασμού μέσα στο καλοκαίρι.
Ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει μέσα απ’ τις εκλογές να ξεκαθαρίσει οριστικά το πολιτικό τοπίο και να απαλλαγεί από κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους θεωρεί βαρίδια γιατί όπως ισχυρίζονται στενοί συνεργάτες του λειτουργούν ως επαγγελματίες προβοκάτορες.
Πρόκειται για μια κίνηση που θα διαμορφώσει ένα νέο πολιτικό τοπίο.
Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι ο λόγος που ο πρωθυπουργός θα προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, είναι το μπάχαλο που δημιουργείται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ όταν πρόκειται να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις.
Στην κατεύθυνση αυτή μου εξήγησε τις αντιδράσεις στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συμφωνία που δεν είχε καν αποτυπωθεί.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε, ότι εάν τελικά επιτευχθεί συμφωνία, αποτελεί πολύ μεγάλο ερωτηματικό εάν θα περάσει απ’ την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.