"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

.Σταθάκης: Συζητήθηκε με Λαγκάρντ και η ελάφρυνση χρέους

Για την χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Σταθάκη και την Κριστίν Λαγκάρντ εξέδωσε ανακοίνωση το Υπουργείο Οικονομίας, τονίζοντας ότι συζητήθηκαν οι οικονομικές εξελίξεις, όπως το νέο μνημόνιο, αλλά και η ελάφρυνση χρέους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει:
«O υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. Τον υπουργό συνόδευαν ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Μιχάλης Ψαλιδόπουλος και ο πρεσβευτής της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Χρίστος Παναγόπουλος. 
Η επικεφαλής του ΔΝΤ συνεχάρη τον Έλληνα υπουργό για την επανεκλογή της κυβέρνησης και στη συνέχεια συζητήθηκαν οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις – μεταξύ άλλων, η εφαρμογή της συμφωνίας, η προοπτική ελάφρυνσης του χρέους, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι προοπτικές ανάκαμψης της οικονομίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.