"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

.Τρεις οι “σίγουροι” – μέχρι στιγμής – διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos.gr oι Βαγγέλης Μειμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας είναι αυτοί που μέχρι στιγμής συγκεντρώσει τις “υποχρεωτικές” 50 υπογραφές και θα συμμετέχουν στην κούρσα για την επιλογή του νέου αρχηγού.

Ο Άδωνις το παλεύει  αλλά μέχρι τώρα μάλλον δεν έχει βρει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, αφού αρκετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ – που θα μπορούσαν να στηρίξουν τον Α.Γεωργιάδη –  αναμένουν την ολοκλήρωση της υποβολής ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους για να καθορίσουν την τελική τους στάση.

Πάντως οι πληροφορίες από το περιβάλλον Γεωργιάδη κάνουν λόγο  για “35 μέχρι στιγμής σίγουρες υπογραφές“.
Αντιθέτως οι υπόλοιποι (εμφανιζόμενοι ως) διεκδικητές συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, εκδηλώνουν ενδιαφέρον περισσότερο για την προσωπική τους επικοινωνιακή προβολή, αφού θεωρείτε (σχεδόν) αδύνατον να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής μπορούν να υποστηρίξουν, δια της υπογραφής του, μόνο έναν υποψήφιο. 

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.