"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ Ο «μαρτυριάρης» Πάνος

Ο «μαρτυριάρης» Πάνος Καμμένος, ο συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα στο κυβερνητικό «έγκλημα» διαρκείας είπε αυτά που όλοι οι Νεοδημοκράτες σκέφτονται. Αποκάλυψε το σχέδιο που κάποιοι εξυφαίνονται στα υπόγεια κάποιων μονοκατοικιών στα βόρεια και ανατολικά προάστια.
Αυτά που γράφουμε εμείς εδώ στο Antinews. Ότι δηλαδή υπάρχει ολόκληρο σχέδιο απαξίωσης και αποδυνάμωσης της έτσι κι αλλιώς προβληματικής Νέας Δημοκρατίας ώστε να δοθεί το φιλί της ζωής στην παραπαίουσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Μιλάει ο Τσίπρας για διαπλοκή και κέντρα που θέλουν οικουμενική κυβέρνηση αλλά τελικά κάποιοι άλλοι διαπλεκόμενοι, κάποια παράκεντρα εξουσίας είναι αυτά που θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία τον Αλέξη στο Μαξίμου. Ενδεχομένως δε να είναι και βολικός για τους ξένους, τους κάνει όλα τα χατίρια στα τέσσερα άλλωστε.
Ο Πάνος Καμμένος, λοιπόν, μιλώντας στο Mega εκτίμησε πως ορισμένοι από τους βουλευτές ανήκουν στη λεγόμενη «καραμανλική πτέρυγα» δεν πρόκειται να παραμείνουν στο κόμμα σε περίπτωση που εκλεγεί για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Είπε ακόμη ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ βλέπουν πως δεν μπορούν να μην στηρίξουν το μνημόνιο που ψήφισε και το κόμμα τους και να πέσει η κυβέρνηση. «Αποκαλύπτει» δηλαδή ότι κάποιοι βουλευτές, προφανώς καραμανλικοί, σκέφτονται να ψηφίσουν το ασφαλιστικό αφού ψήφισαν το καλοκαίρι το μνημόνιο. Φανταζόμαστε ότι ο Πάνος δεν ξέρει τίποτε, όπως γενικώς δεν ξέρει τι του γίνεται. Εκτός κι αν κάποιοι έχουν κάνει κουβέντες, έχουν στήσει το σχέδιο, έχουν βρει και τους προδότες. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις κάποιους που θα δώσουν μαξιλαράκι ασφαλείας σε μια άθλια κυβέρνηση, σε ένα πρωθυπουργό καταστροφέα;
Ο Καμμένος θα ήθελε πολύ να φύγουν βουλευτές της ΝΔ και να διατηρηθεί για καιρό αυτή η «ανώμαλη» συγκυβέρνηση. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα το κάνουν; Θα δούμε. Αλλά όταν η Ένωση Κεντρώων κάνει σε ζωντανή μετάδοση διάγγελμα για να πει ότι κανένας της βουλευτής δεν θα αποστατήσει και ζητούν μόνο οικουμενική, τότε τι θα κάνουν οι νεοδημοκράτες; Θα δώσουν στο κόμμα του Λεβέντη πιστοποιητικό σοβαρότητας και θα γίνουν οι ίδιοι «πολιτικοί καραγκιόζηδες»;
Δεν ξέρουμε αν ο «μαρτυριάρης» Πάνος έχει μιλήσει με καραμανλικούς ή άλλους βουλευτές. Δεν ξέρουμε αν τους έχει τάξει εξουσία και αξιώματα. Αλλά σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, με τη ΝΔ να είναι υπό κατάρρευση το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί είναι να παραμείνει στην εξουσία για πολλά χρόνια ο Τσίπρας. Και μάλιστα με τις πλάτες της δεξιάς.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο BHMA FM απέκλεισε κατηγορηματικά τα σενάρια που πυροδότησε ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε, μάλιστα, «χυδαία» την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου «να εμπλέξει τον Κώστα Καραμανλή».
«Το λέει ένας άνθρωπος παντελώς αναξιόπιστος, που πέρυσι τέτοια εποχή έλεγε ότι πάνε να δωροδοκήσουν τους βουλευτές του για να ψηφίσουν ΠτΔ τον Σταύρο Δήμα, με την κυρία Ξουλίδου και τον κ. Χαϊκάλη», συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Η έμμεση προσπάθειά του να πει σε μια συνέντευξη ότι μιλάω με καραμανλικούς βουλευτές, οι οποίοι θέλουν να την κάνουν και να στηρίξουν Τσίπρα και να έλθουν και στους ΑΝΕΛ, με συγχωρείτε πολύ! Όλο αυτό είναι μια σκευωρία και η Ν.Δ. δεν κινδυνεύει με διάσπαση, όποιος και αν εκλεγεί αρχηγός. Διότι και οι τέσσερις υποψήφιοι σεβόμαστε το αποτέλεσμα της διαδικασίας» κατέληξε για το θέμα ο κ. Γεωργιάδης.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.