"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

.Γεννηματά για την Ειδομένη: Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο

Για απώλεια κάθε ελέγχου στο προσφυγικό εγκαλεί την κυβέρνηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Με αφορμή τα γεγονότα της Ειδομένης, σημειώνει πως «η χθεσινή προσπάθεια για μαζική έξοδο των προσφύγων προς τα Σκόπια και ο τραγικός απολογισμός με τον πνιγμό τριών ανθρώπων, αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει χάσει παντελώς τον ''έλεγχο''»
Η Φώφη Γεννηματά διερωτάται «ποιοι επιτέλους παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τους πρόσφυγες στα σύνορα;» και προσθέτει: «Μιλάμε για τυχοδιωκτική - εγκληματική δράση με θύματα κατατρεγμένους ανθρώπους, που δημιουργεί νέα προβλήματα στη χώρα.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη συνεχιζόμενη απουσία της Κυβέρνησης».  Τέλος επισημαίνει πως η Ειδομένη πρέπει να εκκενωθεί άμεσα και οι πρόσφυγες να προστατευθούν όπως αρμόζει σε ένα ευρωπαϊκό και πολιτισμένο κράτος».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.