"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

.Εχθρός της Δημοκρατίας

Οι Ελληνες πολίτες -και όχι μόνο, αφού τα ελληνικά κανάλια μεταδίδονται δορυφορικά σε όλο τον κόσμο- είδαν σήμερα με τα ίδια τους τα μάτια το βρώμικο πρόσωπο των εκπροσώπων των ναζί στη χώρα μας. Εβρισαν, έριξαν τόνους λάσπης, επιχείρησαν να δείρουν αντιπροσώπους του λαού μέσα στη Βουλή. 

Και μας απείλησαν. Ολους μας απείλησαν. Διότι όταν η Χρυσή Αυγή στοχεύει τη Δημοκρατία, τότε στοχεύει όσους από εμάς επιμένουμε να τους πολεμάμε με δημοκρατικούς και μόνο όρους.

Ο Χρήστος Παππάς, δεδηλωμένος οπαδός του Χίτλερ, φανατικός και επικίνδυνος και ένας ποτισμένος με μίσος κακός εθνικιστής, εξαπέλυσε άθλια επίθεση εναντίον μου, επιχειρώντας να με παρουσιάσει ως πράκτορα των Αμερικανών. 

Προηγουμένως, η Ομάδα Πυρός του Κασιδιάρη, με μηνύματα στην ιστοσελίδα μου και στον ιστοτόπο της ναζιστικής οργάνωσης, με παρουσίασε ως «Αμερικανο-μπολσεβίκο». 

Οποιος γνωρίζει τη δημοσιογραφική μου πορεία και διαβάζει τα κείμενά μου, ή όποιος έκανε τον κόπο να μελετήσει τα έγγραφα του WikiLeaks, θα γνώριζε ότι είμαι «κόκκινο πανί» για τους ολίγους ανόητους της αμερικανικής γραφειοκρατίας. Οι λόγοι της απίστευτης οργής και των απειλών της Χ.Α. εναντίον μου είναι τρεις:

• Επειδή ασχολήθηκα μαζί τους και τους ερεύνησα σε ανύποπτο χρόνο, όταν πολιτικοί και ΜΜΕ τους αντιμετώπιζαν ως ακίνδυνους και γραφικούς, και
• Επειδή δεν τους φοβήθηκα, και
• Επειδή υποστηρίζουν τους χουντικούς αξιωματικούς, που πρόδωσαν την Κύπρο.

Το μεγαλύτερο λάθος των πολιτικών και γενικά των Αρχών του κράτους ήταν ότι τους φοβήθηκαν. Και επειδή οι πολιτικοί είδαν το ζήτημα εντελώς μικροκομματικά και μικροπολιτικά, άλλοι επειδή έχασαν ψηφοφόρους 

και άλλοι επειδή προσπάθησαν να πάρουν με το μέρος τους αυτούς τους «παραστρατημένους», η Χ.Α. ανδρώθηκε χρησιμοποιώντας από τη μια τη δυστυχία και τη φτώχεια που προκάλεσε το Μνημόνιο, και από την άλλη τις απειλές, τους εκβιασμούς και το ξύλο σε Ελληνες και μετανάστες. 

Είναι πολλοί αυτοί που με συμβούλευσαν να κάνω ένα βήμα πίσω και να μην ασχοληθώ ξανά με τους υποστηρικτές της πιο αρρωστημένης και αντιδημοκρατικής ιδεολογίας που γεννήθηκε στον πλανήτη μας. Ο λόγος που συνεχίζω να ασχολούμαι οφείλεται στο γεγονός ότι η Χ.Α. είναι ο υπ' αριθμόν ένα εχθρός της Δημοκρατίας.

 ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.