"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

.«Ποδαρικό» με νίκη για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Πανθρακικό και Παναιτωλικό

Με 10 παίκτες από το 37΄ (κόκκινη ο Κάτσε) και μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της Καλλονής στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Καλτσάς στο 7΄ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, αλλά οι Θεσσαλονικείς «γύρισαν» το ματς με τα δύο γκολ του Περέιρα στο 50΄ και 58΄.

«Ποδαρικό» με νίκη στον δεύτερο γύρο έκανε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο«Απόστολος Νικολαΐδης», Το γκολ των «πρασίνων» πέτυχε ο Πέτριτς στο 29΄.

Δύο πέναλτι καθόρισαν την έκβαση της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Κέρκυρα, που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και έληξε με νίκη της ομάδας της Κομοτηνής με 1-0. 

Ο Ιγκορ αξιοποίησε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα στο 38΄, ενώ ο Μαρκόβσκι στο 75΄ νικήθηκε από τον Αθανασιάδη κι έτσι οι «ακρίτες» πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθειά τους να μείνουν στην κατηγορία. Στη φάση του πέναλτι της Κέρκυρας αποβλήθηκε από τον Πανθρακικό ο Ποτουρίδης.

Ξάνθη και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στα Πηγάδια σε αναμέτρηση για την 18η
 αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Καπετάνος (38΄) και Γούτας (56΄) τα γκολ για τους γηπεδούχους ενώ για την Βέροια σκόραραν οι Μπεν (35΄) και Κάλτσας (60΄). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Ξάνθη μετά την αποβολή του Μπαξεβανίδη στο 30' με δεύτερη κίτρινη.

Πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Αστέρας για την 18η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, αφού παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα στο
 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ρόλε (14`) και Μπαράλες (25΄) για να δεχτούν την ισοφάριση με δύο γκολ του Κοροβέση (43΄ και 77΄).

 Σημείωσε τέσσερα γκολ, νίκησε... 3-1 τον ΟΦΗ και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης. Ο Παναιτωλικός χρειάστηκε 11 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο για να «ξεπεράσει» το σοκτης ισοφάρισης και έφτασε με άνεση στην πέμπτη εντός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα της ομάδας του Αγρινίου σημείωσαν οι ΚέβινΓκαρσία (34`, 62`) και Φωτάκης (51`), ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά με αυτογκόλ ο Κουτρουμάνος στο 46ο λεπτό.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.