"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

.Γ. Πανούσης: Φίδια εντός του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν την αστική δημοκρατία!

Φαρμάκι στάζει κατά συνιστωσών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο αναπληρωτής υπουργός δημόσιας τάξης Γιάννης Πανούσης. Με άρθρο στην ιστοσελίδα «ανοιχτό παράθυρο» (http://www.anoixtoparathyro.gr)

 το οποίο τιτλοφορείται «οι πραγματικοί εχθροί της Αριστεράς» περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει στα όσα του σούρνουν το τελευταίο διάστημα σειρά κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προεξάρχουσας της Ζωής Κωσταντοπούλου.

Ο αναπληρωτής υπουργός καλεί ουσιαστικά τον Τσίπρα ως καπετάνιος να βρει «τη δύναμη να διατάξει το πλήρωμα και να στρέψει το καράβι για να βρει ούριο άνεμο». 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «η κυβερνώσα Αριστερά διατρέχει τον κίνδυνο να δηλητηριαστεί από μεγάλη και νοθευμένη δόση ιδεολογίας» κατηγορώντας εκείνο το τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο χρεώνει «πορεία προς το χάος» και τη «συνολική καταστροφή».

Ουσιαστικά ο Γιάννης Πανούσης υπαινίσσεται ότι νεόκοπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν τη ρεβάνς από τους πολιτικούς τους αντιπάλους και μετέρχονται τα ίδια μέσα, τα οποία καταγγέλλουν όταν τα χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί τους κάνοντας λόγο για «αριστερή χυδαιολογία».

Μάλιστα εξαπολύει σφοδρά πυρά κατά των λεκτικών επιθέσεων που δέχτηκε μέσω των social media τις τελευταίες μέρες ακόμα και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι χυδαίοι που θεωρούν «φασιστικό» ότι δεν τους μοιάζει, καιρός είναι να μπουν στο υπόγειο της ιστορίας. Η Κυβερνώσα Αριστερά ζει και κινείται στο φως.

 Ό,τι και όποιος ζει στο σκοτάδι μόνο κακό θα της κάνει. Πρέπει να απαλλαγούμε ως χώρα από τους «α(σ)κόπως αριστερούς» που κάνουν ο,τιδήποτε για ν’ αποτύχει η Κυβερνώσα Αριστερά ώστε να μπορούν και πάλι να παίζουν τα διπλά – τριπλά σκοτεινά (και συχνά «βρώμικα») παιχνίδια τους. Έλεος! Δεν είναι αυτοί οι εκφραστές της Ελλάδας μετά την κρίση. Δεν θέλει ο ελληνικός λαός τέτοιους ανθρώπους να ορίζουν το μέλλον του».

Και καταλήγει με νόημα πως είναι «Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.