"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

.ΒΟΥΤΙΕΣ στα Δημοτικά Νερά.. ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Κράζεις… Θαυμάζεις!!!

Ο Αη Γιώργης να βάλει το …χέρι του, όχι για να τιμωρήσει τη δήμαρχο και τους δικαστές που ήταν στην έδρα κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο δήμος πρόσφατα εναντίον του προϊσταμένου του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου αρχιμανδρίτη Βενέδικτου, αλλά για να σταματήσει επιτέλους τον παράλογο -για την πλειοψηφία των Ζωγραφιωτών-  «ιερό πόλεμο» της ανοικτής καγκελόπορτας του ναού.

Όπως θα διαβάσετε στην επιστολή του κ. Βενέδικτου -την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια-  παρά τις άκομψες και απαξιωτικές, να μη πω υβριστικές αναφορές του και για όλους τους τοπικούς δημοσιογράφους και εφημερίδες, ο αρχιμανδρίτης υπερβαίνει κατά την ταπεινή μας γνώμη τα …όρια της χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύης που …υπηρετεί ως άνθρωπος της εκκλησίας του Θεού.

«Σεμνά και ταπεινά» αποκαλεί την δήμαρχο «αυτοκράτειρα της πόλης», την κατηγορεί ότι θέλει την κεφαλή του επί πίνακι και την καλεί «να παρουσιάσει έργο, να πραγματώσει όλα όσα υποσχέθηκε και να μη διχάζει τους δημότες, ξεσηκώνοντάς τους εναντίον μου. Όση φασαρία και αν προκαλέσει, το ανύπαρκτο έργο της ένα χρόνο μετά την εκλογή της θα βοά στα αυτιά των δημοτών του Δήμου».

«Καλά … λόγια» έχει και για τους δημοσιογράφους και εκδότες των τοπικών εφημερίδων οι οποίοι κατά τον αρχιμανδρίτη «έχουν ταχθεί απροϋπόθετα εναντίον του  προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια της νέας Αυτοκράτειρας του Δήμου μήπως και τους δώσει κανένα ψίχουλο διαφήμισης για να βγάλουν χαρτζιλίκι».

Και συνεχίζει ο κ. Βενέδικτος « ανταγωνίζονται ποιός θα γράψει το πιο επιθετικό άρθρο εις βάρος του κακού Αρχιμανδρίτη που θα αποπροσανατολίσει το λαό από το ανύπαρκτο έργο της Δημάρχου και θα τον ξεσηκώσει εναντίον του με σκοπό το διωγμό του για άλλη μια φορά».
Τέλος δεν αφήνει ασχολίαστη και την παραίτηση του μέχρι πρόσφατα αντιπροέδρου του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού και τ. εκδότη Δημήτρη Δεληγιαννίδη  τονίζοντας « δεν θέλω να πιστέψω τις φήμες ότι τα συμφέροντα των διαφημίσεων γεννούν και τις διαφωνίες ακόμη και στον πιο δεξιό μας βραχίονα».

Δεν ξέρω βέβαια -εγώ η «κακή» δημοσιογράφος- πόσο χριστιανικές ακούγονται οι παρακάτω δηλώσεις:  «θα ήθελα να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι παραμένω εδώ, ανυποχώρητος, ακλόνητος και μάχιμος υπέρ των δικαίων του Ναού που προΐσταμαι και της εκκλησίας γενικότερα, αφήνω τους συκοφάντες μου οχυρωμένους πίσω από τη βιομηχανία λάσπης του συντετριμμένου θαυμασμού τους ( φθόνου )για το έργο που έχω επιτελέσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Η καταγραφή των γεγονότων αποτελεί υποχρέωση των δημοσιογράφων και στη συγκεκριμένη περίπτωση εμείς εδώ στο Σκονάκι αυτό πράττουμε επί είκοσι χρόνια. Αν οι πρωταγωνιστές των γεγονότων αυτών διαφωνούν με την καταγραφή τους  πρόβλημά τους. Γι αυτό άλλωστε δημοσιεύουμε και τη δική τους άποψη.

Δεν μας πτοούν ούτε οι απειλές, ούτε τα συκοφαντικά σχόλια των εμπλεκομένων. Καταγράφουμε αλλά και σχολιάζουμε τα γεγονότα άσχετα αν αρέσουν ή δεν αρέσουν σε κάποιους. Τελικός κριτής όλων μας άλλωστε είναι οι αναγνώστες. Κατά τα λοιπά ο Θεός και ο Άγιος Γεώργιος να βάλει το χέρι του και να μας βοηθήσουν όλους!

Θαύματα συνεχίζουν να συμβαίνουν γύρω μας και ένα από αυτά τα θαύματα συνέβη την περασμένη Κυριακή στις εκλογές συνέδρων του ΠΑΣΟΚ. Πάνω από 200  μέλη του Πασόκ  πήγαν στο παλιό δημαρχείο πλήρωσαν 3 ευρώ και ψήφισαν συνέδρους για το συνέδριο του κόμματος και την εκλογή  του νέου προέδρου.

Ευχαριστήρια επιστολή  προς τη δήμαρχο απέστειλαν οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας για την εξασφάλιση φαγητού μαθητών που το είχαν ανάγκη. Παράλληλα ζητούν η σίτιση των μαθητών να συνεχιστεί και την νέα σχολική χρονιά.



Δημοσιεύτηκε  από τον χρήστη 

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.