"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

.Στο Ταμείο, λοιπόν, γατάκια...

Ο ΕΝΦΙΑ είναι πλέον στις προτεραιότητες του υπουργείου Οικονομικών, αφού όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης, ο υπολογισμός του θα ξεκινήσει αμέσως μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Δεν υπάρχει περιθώριο για τις δηλώσεις για μετά τις 26 Αυγούστου, είπε ο κύριος Αλεξιάδης, καθώς θα πρέπει να υπολογιστεί ο φόρος.
Υπολογίζουμε μέσα στο Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη το αργότερο, ώστε να πληρωθεί σε πέντε δόσεις, τόνισε ο υπουργός.

Τις δηλώσεις αυτές δεν τις έκανε κάποιος υπουργός της... κακής και ανάλγητης κυβέρνησης της ΝΔ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τις έκανε, δηλαδή του κόμματος που πέρυσι τέτοια εποχή χαρακτήριζε τον ΕΝΦΙΑ επαχθή και αντισυνταγματικό φόρο και προέτρεπε τους πολίτες να μην τον πληρώσουν.

Ο ΕΝΦΙΑ που θα πληρώσουμε και φέτος 2,65 δισ. ευρώ είναι ο ίδιος με πέρυσι και να θυμίσουμε ότι πέρυσι η κακή κυβέρνηση Σαμαρά τον είχε μειώσει, έστω και ελάχιστα. Και θα τον είχε μειώσει ακόμη περισσότερο αν δεν παρενέβαιναν οι λαϊκιστές της ΝΔ αλλά και όλοι οι τζάμπα μάγκες των άλλων κομμάτων.

Ο φόρος ακινήτων που πολλοί «αντιμνημονιακοί» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ψήφισαν και ήταν ηγέτες του κινήματος «δεν πληρώνω», είναι ο ίδιος φόρος που ουσιαστικά οδήγησε στην ανατροπή της προηγούμενης κυβέρνησης.

 Για να μην ξεχνιόμαστε είναι ο ίδιος φόρος που ο Τσίπρας και η παρέα του θα καταργούσαν αμέσως με το που θα γίνονταν κυβέρνηση. Και θα τον αντικαθιστούσαν, αν θυμάστε, με έναν δίκαιο φόρο που θα πλήρωναν οι έχοντες και κατέχοντες και θα γλίτωναν όσοι είχαν μόνο ένα σπίτι και τίποτε άλλο.

ΕΝΦΙΑ στα μούτρα σας κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που κοροϊδέψατε τον ελληνικό λαό σε ένα τόσο βασικό θέμα στο οποίο ποντάρατε όλα τα προεκλογικά σας λεφτά και βγήκατε κερδισμένοι. Κι εσείς Έλληνες ιδιοκτήτες, εσείς δεν δώσατε 36% στον Τσίπρα που σας έλεγε λίγες μέρες πριν τις εκλογές να μην πληρώσετε την τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ γιατί έτσι κι αλλιώς θα καταργηθεί. 

Θυμάστε άραγε τις προτροπές να μην εξοφληθούν οι άδικοι φόροι του κακού Σαμαρά που έκλεβε τα λεφτά του κοσμάκη.


Πάρτε τώρα έναν αριστερό ΕΝΦΙΑ και μην παραπονιέστε. Ή πληρώστε τον εσείς για να στηρίξετε τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση της αριστεράς ή μην πληρώνετε ούτε ένα ευρώ όπως σας έλεγε η Βαλαβάνη, ο Σκουρλέτης, ο Στρατούλης. Στο Ταμείο, λοιπόν, γατάκια...

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.