"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

.Το παράλληλο σύμπαν της Κουμουνδούρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει σκοπό του να παίξει με τα νεύρα μας και να μας τρελάνει όλους. Ετοιμάζεται λέει να παρουσιάσει αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα ενόψει τον εκλογών το οποίο θα είναι «παράλληλο» με το μνημόνιο που υπέγραψε ο Τσίπρας και ψήφισε στη βουλή και θα εφαρμοστεί «ανεξάρτητα» από το μνημόνιο προκειμένου όπως υποστηρίζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού να ελαφρύνουν τις επιπτώσεις του μνημονίου.

Το δήλωσε η Γεροβασίλη λέγοντας ότι θα είναι «αντίρροπο» στο μνημόνιο, το είπε με άλλα λόγια και ο Βούτσης μιλώντας για «ισοδύναμα» μέτρα, σ’ αυτή τη γραμμή κινήθηκε και ο Φίλης δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει αυτοδυναμία και καθαρή εντολή για «να εφαρμόσει το πρόγραμμα, αλλάζοντάς το»!

Οι άνθρωποι βρίσκονται στον κόσμο τους και νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο αιωνίως. Τα ίδια δεν έλεγαν και πριν τις εκλογές στις 25 Γενάρη; Τότε δεν ήταν που έλεγαν ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί ανεξάρτητα από τη διαπραγμάτευση; Έκαναν τίποτα από όσα υποσχέθηκαν; Απολύτως τίποτα. Και είχαν εφτά ολόκληρους μήνες.

Και τώρα που έφεραν το χειρότερο μνημόνιο υπόσχονται πάλι τα ίδια ψέματα πουλώντας καθρεφτάκια για ιθαγενείς. Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι βαράνε διάλυση και μετά το στραπάτσο των εφτά μηνών διακυβέρνησης υπουργοί και εν ενεργεία βουλευτές δεν θέλουν να είναι ξανά υποψήφιοι γιατί δεν έχουν τι να πουν στους ψηφοφόρους τους.

 Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι ο Τσίπρας μετά την πλήρη αποτυχία του και τη μνημονιακή στροφή του κάτι πρέπει να πει μπας και μαζέψει τα ασυμμάζευτα και διασωθεί στην κάλπη.

Αλλά από εκεί όμως, μέχρι να επαναλαμβάνουν την ίδια συνταγή λες και δε συνέβη τίποτα αυτό το εφτάμηνο και να κάνουν σαν να έχουμε ξεχάσει ότι αυτοί ήταν στην κυβέρνηση καταντάει σκέτη πρόκληση. Νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν εσαεί τους ψηφοφόρους;

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.