"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

.Τα ψέματα και οι παλινωδίες της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό δεν έχουν όρια»

«Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης προς τους πολίτες δεν έχει όρια», σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επιτίθεται στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αφορμή το τελευταίο σενάριο που διακινείται για το ασφαλιστικό και την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών.
«Με στόχο δήθεν την διάσωση των χαμηλών συντάξεων αυξάνουν τις εισφορές εργαζομένων και αγροτών», επισημαίνει το Κίνημα και συνεχίζει: «Ερωτώμενοι όμως οι Υπουργοί της Κυβέρνησης διαψεύδουν τον εαυτό τους λέγοντας ότι ούτε οι συντάξεις μέχρι 1.000€ είναι εξασφαλισμένες».
«Εξάλλου πρόσφατη είναι η νομοθέτηση για την οριζόντια μείωση όλων ανεξαιρέτως των συντάξεων μέσω αύξησης των εισφορών για την υγεία», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.
«Καλούμε την Κυβέρνηση, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να σταματήσει την ανεύθυνη διακίνηση καταστροφικών σεναρίων. Καλούμε την Κυβέρνηση, για μια ακόμα φορά να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων, που η ίδια διόρισε», τονίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.
«Σε κάθε περίπτωση, βάση συζήτησης πρέπει να είναι ένα σύστημα που διασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση για όλους, χωρίς όμως να πνίγει την χειμαζόμενη αγορά», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.