"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Delenda Est !

Οι απανταχού δεξιοί ή γενικώς συντηρητικοί μισούν τον Λένιν. Τυφλά, ως τον αρχηγό των μπολσεβίκων. Δεν λέω ότι οφείλουν να τον αγαπούν, αλλά όταν μισείς κάποιον θολώνει η κρίση σου. Εμποδίζεσαι έτσι να πάρεις και από τον εχθρό σου μαθήματα.


Ο Λένιν υπήρξε από τους μεγαλύτερους πολιτικούς νόες στην Ιστορία. Ανέτρεψε μια δυναστεία και μια αυτοκρατορία. Ήταν άριστος στην επιλογή της τακτικής και στην εκμετάλλευση της συγκυρίας. Πριν διασπείρει το σύνθημα "όλη η εξουσία στα Σοβιέτ!", το οποίο κήρυξε την έναρξη της εδραίωσης των μπολσεβίκων στην εξουσία, είχε πει : "Χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά. Τώρα είναι η ώρα!".

Η ΝΔ έχει στα χέρια της ένα, όχι αναπάντεχο για τους γνωρίζοντες, πάντως σίγουρα πολιτικό δώρο. Αυτό που οι συντηρητικοί γυρεύουν επί σαράντα χρόνια, το γι' αυτούς "άγιο δισκοπότηρο" της μεταπολιτευτικής περιόδου. Την, πανηγυρική θα έλεγα, αποκάλυψη ότι η πολιτική Αριστερά συνδέεται με την ένοπλη αριστερή τρομοκρατία.

Διευκρινίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων, παλαιά του ΠΑΣΟΚ σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, ουδεμία έχει σχέση με την τρομοκρατία. Μιλάμε για έναν κύκλο ανθρώπων οι οποίοι μετά την Μεταπολίτευση κατοικοεδρεύουν σε διάφορες πολιτικές εκφάνσεις αποκλειστικά του χώρου της Αριστεράς, έχοντας σταθερά επαφή και με κλιμάκια της ύπατης, αριστερής κυβερνητικής εξουσίας

. Είναι με την έκφραση της πιάτσας οι "μπροστινοί", ενός χώρου ο οποίος πιστεύει ότι η ένοπλη δράση κατά του αστικού καθεστώτος είναι πολιτικά θεμιτή, διότι είναι ιδεολογικά νόμιμη. Ενός χώρου στην πραγματικότητα εγκληματικού, ο οποίος έχει επενδύσει την εγκληματικότητα του με προβιά "κοινωνικού αγωνιστή".

Αποκαλύψεις όπως το θέμα Πανούση σε κάθε στοιχειωδώς ευνομούμενη χώρα ρίχνουν την κυβέρνηση σε τρεις ημέρες - και πολλές λέω. Στη Ρουμανία, κάποιοι ανεγκέφαλοι εκτόξευαν βεγγαλικά σε κλειστό χώρο, με αποτέλεσμα να καούν τριάντα άνθρωποι σε μια ντισκοτέκ. Ποια άμεση ευθύνη μπορεί να έχει γι' αυτό ο πρωθυπουργός; Και όμως παραιτήθηκε.

Κι εδώ που αποκαλύπτεται ότι ο άνθρωπος ο οποίος, ας πούμε συζητούσε, μην πούμε λάβαινε εντολές από τρομοκράτες, για νομοθετήματα της κυβέρνησης που αφορούν στην ευνοϊκή μεταχείριση τρομοκρατών, καθόταν απέναντι από τον πρωθυπουργό στις συνεδριάσεις του κορυφαίου κομματικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος, η αντιπολίτευση μένει ουσιαστικά άπραγη;

Τώρα, είναι η ώρα!
Γι' αυτό θύμισα τον Λένιν. Κύριοι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ, συναντηθείτε, συμφωνήστε, ξεκινήστε. Δράστε!
Διακόψτε την εκλογική διαδικασία. Συμπτυχθείτε, μοιράστε ρόλους, και επιτεθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Τσίπρα. Στη Βουλή, στα κανάλια, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο.

Ήδη τα θρασίμια περνούν στην αντεπίθεση. Αποπειρώνται να φιμώσουν Τύπο και πολιτικούς με την υποβολή μηνύσεως. Εκτοξεύουν λάσπη στον Πανούση. Προσπαθούν να ταυτίσουν την με στοιχεία επ' αυτοφώρω σύλληψή τους να διαπραγματεύονται με τρομοκράτες με την υπόθεση Μπαλτάκου, άλλη μια απόπειρα σπίλωσης του Σαμαρά - τον οποίο πολύ μισούν.

Όποιος νοεί ως προτεραιότητα το να γίνει αυτός αρχηγός από το να γκρεμιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ ως καθεστωτικό εταίρο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό την κρίση όλου του αστικού κόσμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί απαρέγκλιτα τους σχεδιασμούς του που πηγάζουν από την ταξική, αντεθνική ιδεολογία του. Απαλοιφή εθνοσήμου στις ένοπλες δυνάμεις, άνοιγμα συνόρων, έλεγχος δικαιοσύνης, αδρανοποίηση σωμάτων ασφαλείας, ρήξη με την ΕΕ, χάος στην πραγματική οικονομία, ζόφος την εναπομείνασα επιχειρηματικότητα, ραγδαίες αντικαταστάσεις προσώπων σε όλες τις θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο από κομματικούς εκλεκτούς, άλωση του κράτους από το κόμμα.

Αναβάλλετε τις εκλογές για ημερομηνίες μεταγενέστερες. Ή διακόψτε τις προσωπικές προεκλογικές εκστρατείες και αφιερώστε το χρόνο στην φθορά της κυβέρνησης. Ο εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και, δεν παριστάνω τον Κάτωνα, πρέπει να καταστραφεί. Πριν καταστρέψει οριστικά τη χώρα.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.