"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

.Σακελλαρίδης: Η αισιοδοξία μας εδράζεται σε στοιχεία

Η αισιοδοξία της κυβέρνησης εδράζεται σε στοιχεία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών για τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων, από τις οποίες προκύπτει πως δεν συμμερίζονται αυτή την αισιοδοξία. Σκοπός είναι μέχρι την Κυριακή να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, οι δηλώσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης και ενδεχομένως και πίεσης. 

«Εμείς εκφράζουμε την αισιοδοξία μας, έχουμε τη βούληση, έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση, μεγαλύτερη από εκείνη που αναλογούσε στην κυβέρνηση και την κοινωνία. Είμαστε κοντά στη συμφωνία και όσοι δηλώνουν την απαισιοδοξία τους, ελπίζουμε αυτό να μην υποκρύπτει και προθέσεις και όχι μόνο εκτιμήσεις».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ακόμη πως δεν υπάρχει παραμικρός λόγος ανησυχίας σε σχέση με τις τράπεζες και πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός συστήνοντας ψυχραιμία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό, (σχετικές με τις τράπεζες και τον έλεγχο κεφαλαίων) οι οποίες με τρόπο αρκετά ανεύθυνο ανοίγουν τέτοια ζητήματα».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.