"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

.Σοβαρευτείτε γιατί καταστρέφετε τη χώρα!

Μέσα σε έξι ημέρες, από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου, πέρασαν τα ελληνικά σύνορα 21.000 μετανάστες. Τουλάχιστον, γιατί ούτε που ξέρουμε πόσοι άλλοι έχουν έρθει και απλά... εξαφανίζονται που λέει και η κυρά Τασία. Ή λιάζονται στις πλατείες σαν εξωτικοί τουρίστες. 

Η ουσία είναι ότι η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και δεν είναι δικαιολογία να λέμε ότι γίνονται πόλεμοι στη Συρία και αυξάνεται το μεταναστευτικό κύμα. Άλλωστε, μάχες, εγκλήματα, σκοτωμοί δεν γίνονται περισσότεροι απ' ότι πέρυσι που ο Ασαντ έσφαζε κανονικά και με το νόμο.

Επομένως, κάτι άλλο φταίει και πάνω από 2 εκατ. μετανάστες, πρόσφυγες ή όπως αλλιώς θέλει να τους λέει η «ορθόδοξη» αριστερά, βρίσκονται στα τουρκικά παράλια και περιμένουν πότε θα περάσουν στην Ελλάδα.

Και σίγουρα κάτι άλλο φταίει που χιλιάδες κάθε μέρα περνάνε με βάρκες, κανό ή ότι άλλο στο Αιγαίο. Γιατί δεν υπήρχε πέρυσι ή πρόπερσι τέτοιος χαμός; Γιατί στην Κω, τη Ρόδο, τη Λέσβο δεν επικρατούσε χάος; Προφανώς κάτι άλλο έκαναν οι πολιτικοί, κάπως αλλιώς αντιμετώπιζαν το πρόβλημα. 

Ή προφανώς δεν είχαν την κυρά Τασία να βγαίνει καθημερινά και να προκαλεί ή το μπάρμπα Αλέκο να πίνει τον φραπέ του στα κανάλια και να κάνει περισπούδαστες αναλύσεις. 

Η κ. Χριστοδουλοπούλου που δεν πάτησε το πόδι της τόσους μήνες στα νησιά για να δει πώς ζουν εκεί οι κάτοικοι και τι αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι, βγήκε όλο καμάρι για να πανηγυρίσει που έβαλε αιρ κοντίσιον και wi fi στον οικισμό του Ελαιώνα. 

Και για να μας πει ότι είναι υπερήφανη γιατί θα φτιάξει κι άλλους οικισμούς φιλοξενίας. Πόσων: 1.000; 2.000; 5.000; όταν μέσα σε μια εβδομάδα μπήκαν 25.000; Είναι αυτή μεταναστευτική πολιτική;

Πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ξέσκιζε τους «ακροδεξιούς» όπως έλεγε που αντιμετωπίζουν με σκληρότητα το θέμα. Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για «λαθρομετανάστες» γιατί δεν ήταν... πολιτικώς ορθή έκφραση. Επί πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αντιπολίτευση έξω από το χορό. 

Είχε δε όλο το χρόνο να χαράξει μια εθνική μεταναστευτική πολιτική την οποία θα μπορούσε να έχει έτοιμη τώρα που είναι στην κυβέρνηση. Αν' αυτού βλέπουμε να επικρατεί μύλος.
Αστυνομικοί δεν υπάρχουν για να συγκρατήσουν τα κύματα μεταναστών. Υγειονομικές υπηρεσίες δεν υπάρχουν. Χώροι για να στεγαστούν οι χιλιάδες δεν υπάρχουν. 

Ο τουρισμός στα νησιά καταστρέφεται και δεν κάνουν τίποτε.
Πλοία για να μεταφέρουν τους ξένους που συνωστίζονται στα λιμάνια δεν υπάρχουν. Στην Αθήνα περιφέρονται σαν την άδικη κατάρα και είναι για λύπηση να βλέπεις μικρά παιδάκια και γυναίκες απελπισμένες να μην ξέρουν τι να κάνουν. 

Κέντρα υποδοχής, καταγραφής και χορήγησης χαρτιών δεν υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι Σύροι, Αφγανοί, Κογκολέζοι ή ό,τι άλλο. Κανείς δεν μπορεί να αποκρούσει επικίνδυνους εγκληματίες και τρομοκράτες.


Είναι σίγουρο ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Είναι σίγουρο ότι οι συμπλοκές θα αυξηθούν και τότε κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει το τσουνάμι. Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε με την ευθύνη της κυβέρνησης της αριστεράς που νομίζει ότι το μεταναστευτικό είναι κουβεντούλα καφενείου. 

Είναι πόλεμος κύριοι της ψευτοπροοδευτικής αριστεράς και δεν είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης για το ποιος έκανε τι. Σοβαρευτείτε γιατί καταστρέφετε τη χώρα.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.