"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

.Λάου λάου το πάνε για επιστροφή στη δραχμή…

Όλοι γνωρίζαμε ότι αυτή η Κυβέρνηση ποτέ δεν ήθελε την παραμονή στην ΕΕ και στο Ευρώ. Οταν έδιναν συνεντεύξεις άκουγαν Ευρώ και γινόταν το χρώμα του προσώπου τους από μπλε εως μωβ.

Πήραν την εξουσία, μη έχοντας ούτε γνώσεις, ούτε ικανότητες, ούτε προσωπικό που να γνωρίζει πως κυβερνιέται ένα Κράτος (δυο γαϊδουριών άχυρα δεν ήξεραν-ούτε ξέρουν, να χωρίζουν)…

 Η Κυβέρνηση, ένα συνονθύλευμα βολεμένων από το παλαιό κραταιό ΠΑΣΟΚ (ακούς νυν υπουργούς που φτιάχτηκαν επί ΠΑΣΟΚ, πήραν θέσεις να λένε "το παλιό σύστημα φταίει", παραδέχονται δηλαδή ότι φταίνε αυτοί, αλλά τώρα είναι νέοι στο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πιάνει το ότι είναι οι παλιοί του ΠΑΣΟΚ) και οι λοιποί είναι "επαναστάτες του γλυκού νερού" το 3% ο παλαιός ΣΥΝ.

Οι μεν παλαιοί ΠΑΣΟΚΟΙ φτιάχτηκαν, αναδείχτηκαν και βολεύτηκαν τα χρόνια των Παπανδρέου και Σημίτη, και μόλις τελείωσε η κουτάλα μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκείνο το 3% του ΣΥΡΙΖΑ, πάντα είχε στο μυαλό του την έξοδο από το ευρώ, στήριζε τα Σκόπια ως Μακεδονία, έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του, στο όνομα της επανάστασης και της κακής δεξιάς και του πασόκ που κυβερνούσαν.

Υφαρπάζοντας την εξουσία, (όλα έγιναν γιατί δεν θέλαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νεοδημοκράτη, αλλά τελικά για να έχουμε την  εξουσία βρήκαμε άλλον Νεοδημοκράτη και όλα καλά και όλα ωραία), έπρεπε αυτό το συνονθύλευμα να ενοποιηθεί, να πάρει τις καρέκλες και έχει ο Θεός (αυτόν που δεν πιστεύουμε επίσημα αλλά ανεπίσημα πετάμε περιστέρια, κάνουμε μακριούς σταυρούς, φιλάμε τα χέρια των ιερέων κλπ τέτοια που βρίζαμε ως αντιπολίτευση)

Αφού ενοποιήθηκε και βολεύτηκε σε θέσεις και οφίτσια, έμεινε το σαράκι, πως θα κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, να είμαστε εκτός ΕΕ για να υλοποιήσουμε και τις κομμουνιστικές μας καταβολές;.
Ξεκινήσαμε με τις τσάμπα μαγκιές εντός χώρας, τύπου είμαστε αξιοπρεπείς όταν σας κόβουμε 6% κάθε μήνα αδιακρίτως για ΕΟΠΠΥ (αλλά καταργούμε το 5ευρω του Γεωργιάδη από όποιον πήγαινε στο νοσοκομείο, σήμερα πας δεν πας στο νοσοκομείο σου κρατούν κάθε μήνα 6%). 

Ακολούθως για να έχουμε και έλεγχο του Κράτους, τοποθετήσαμε σε θέσεις κλειδιά, γκόμενους και ερωμένες υμετέρων, ανίψια, ξαδέρφια κ.λ.π ελεγχόμενους. 
Συνεχίσαμε με το βλέμμα "δεν ξέρω τι μου γίνεται" στις συναντήσεις με τους εταίρους και "αφού δεν ξέρω τι μου γίνεται και αυτοί ξέρουν ας υπογράψω τα πάντα να έχω το μυαλό μου ήσυχο". Στον ελεύθερο χρόνο μας μελετάμε και Αγγλικά (μην μας πουν stupid  και εμείς γελάμε γιατί δεν ξέρουμε τι σημαίνει).

Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να ελέγξουμε το τοπίο ενημέρωσης, ευτυχώς η Δικαιοσύνη υπήρξε αντικειμενική και δίκαιη και εκτός από την Πράβντα (συγνώμη ΕΡΤ) 1, 2 και 3 έχουμε και άλλα κανάλια για να μπορεί να ενημερώνεται ο κόσμος.

Και σταδιακά περνάμε στον κόσμο ότι βασανίζεται εντός ευρώ και προσπαθούμε υποσυνείδητα να του μεταφέρουμε το πόσο καλά θα είναι εκτός κοινού νομίσματος, πως όλοι θα τρέχουμε ανέμελοι στα χωράφια και θα κυνηγάμε πεταλούδες.
Οπως είναι σήμερα η κατάσταση αν βγούμε από το κοινό νόμισμα (όνειρο του σημερινού Πρωθυπουργού και του κ. Σόιμπλε) με απλά λόγια, η εικόνα που υπάρχει σήμερα θα είναι παράδεισος. Θα είναι ότι καταστροφικότερο από ίδρυσης του Ελληνικού Κράτους. Με απλά λόγια να τι θα συμβεί : 

Το χρέος θα παραμείνει σε Ευρώ και εμείς θα έχουμε Δραχμή.
Θα υπάρξει τέτοια υποτίμηση που δεν θα μπορεί ο μέσος πολίτης να αγοράσει κάτι περισσότερο από λίγο ψωμί (οι ντομάτες θα είναι είδος συλλεκτικό γιατί με αυτές θα ξεκινήσει ο Λαός να τις πετά στους πολιτικούς).

Αν είχες έστω και λίγες καταθέσεις θα γινόντουσαν καπνός.
Το 90% των φαρμακευτικών σκευασμάτων εισάγεται άρα θα έχεις 90% λιγότερα φάρμακα, βρε καραμήτρο…
Εχεις καύσιμα; ή θα πας με τον συγκυβερνήτη της κυβέρνησης να βγάλεις πετρέλαια; ντου που ντουπου ντουπου οι αντλίες...

Σήμερα δεν είσαι ανταγωνιστικός σήμερα κατάφερες με την ψήφο σου Ελληνα να καταβαραθρωθείς σε ανταγωνιστικότητα, ενώ με την Κυβέρνηση Σαμαρά είχες ανέβει πολλές θέσεις. Αν βγεις από το ευρώ θα είσαι ανταγωνιστικός; γελούν και οι πέτρες …  
Αν νομίζεις ότι θα είσαι ανεξάρτητος με επιστροφή στη δραχμή, θα είσαι όχι απλά υποδουλωμένος για 99 χρόνια, αλλά για τουλάχιστον 999. Γιατί θα έχεις δραχμές θα χρωστάς ευρώ και θα σε... στα όρθια.

Το αρχικό σχέδιο της Κυβέρνησης ήταν παίρνουμε την εξουσία με οιονδήποτε τρόπο, χειραγωγούμε τα ΜΜΕ και την ενημέρωση του Λαού, το παίζουμε τσάμπα μάγκες  (γιατί αυτό έχουμε μάθει), σταδιακά φτωχοποιούμε τους μεσαίους, καταδικάζουμε την αριστεία, θέλουμε Λαό αγράμματο που θα νομίζει ότι πουλώντας μαγκιές θα είναι αξιοπρεπής, υλοποιούμε πολιτικές εξαθλίωσης των πολλών και αυτόματα επιστρέφουμε στη δραχμή. Με την επιστροφή στη δραχμή μπορούμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια  αφού θα έχουμε υλοποιήσει τα όνειρά μας. 

Βήμα βήμα το πάνε για υλοποίηση του αρχικού τους σχεδίου, αμφιβάλλει κανείς;

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.