"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

.Ευ. Βενιζέλος: Οι 5 μήνες κινδυνεύουν να μας γυρίσουν 3 χρόνια πίσω

Οι πέντε μήνες διαπραγματεύσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων κινδυνεύουν να οδηγήσουν την Ελλάδα τρία χρόνια πίσω, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.

Οι προτάσεις των δανειστών έχουν παύσει να ισχύουν μετά το σημερινό Eurogroup, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ αποσαφήνισε ότι οι πέντε μήνες διαπραγματεύσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξάρτητων Ελλήνων κινδυνεύουν να οδηγήσουν την Ελλάδα τρία χρόνια πίσω.
Θα αναγκαστούμε να λάβουμε μέτρα παρόμοια με του 2012, εξήγησε, ενώ έσπευσε να διαμηνύσει ότι το “ναι” στο δημοψήφισμα ισουδυναμεί με “ναι” στο ευρώ και στην Ευρώπη.
Παραπέμποντας στην πρόθεση του Γιώργου Παπανδρέου για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος το 2011, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι ζούμε ένα deja vu, υπογραμμίζοντας ότι η λύση που προωθεί η κυβέρνηση διακετέχεται από αυτοκτονική λογική.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα τη Δευτέρα, εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι κινδυνεύουμε να ρίξουμε μόνοι μας τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.