"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

.Με το δημοψήφισμα μπήκε σφαίρα στη θαλάμη της ρώσικης ρουλέτας, τόνισε ο εισηγητής του Ποταμιού Σπ. Λυκούδης

«Ο ελληνικός λαός θα αρνηθεί να παίξει στη ρώσικη ρουλέτα που τον καλείτε  να παίξει», τόνισε ο εισηγητής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, χαρακτηρίζοντας παραπλανητική την πρόταση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα.
«Σηκώνουμε το γάντι στην ανήθικη και καταστροφική πρόκληση. Η χώρα δεν έχει ανάγκη από δημοψήφισμα αλλά από εθνική συνεννόηση. 
Αν η Βουλή ψηφίσει υπέρ της πρότασης, εμείς θα δώσουμε τη μάχη για το ευρώ, για το μέλλον των παιδιών μας, για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη», υπογράμμισε ο κ. Λυκούδης, και σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Ζητάτε από τον ελληνικό λαό να πατήσει τη σκανδάλη. Σχέδιο διαπραγμάτευσης δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό που υπήρξε ήταν μια αλλοπρόσαλλη πολιτική. 
Έφτασε η ώρα που η κυβέρνηση με το δημοψήφισμα, έβαλε την τελευταία σφαίρα στη θαλάμη μιας ιδιόρρυθμης ρώσικης ρουλέτας που παίζει από καιρό, και πατάει τη σκανδάλη στην τελευταία σκηνή μιας σαπουνόπερας».

Παράλληλα, ο εισηγητής του Ποταμιού κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κυνηγούσε χίμαιρες και άφησε, όπως είπε, «με περισσή έπαρση να κυλήσουν από τα χέρια του τα χρήματα, να χάσει φίλους και υποστήριξη η χώρα και να σηκώσει κεφάλι η συμμορία της δραχμής»

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.