"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

.Παλλαϊκό μήνυμα προς Τσίπρα: Μην τολμήσεις να χρεοκοπήσεις τη χώρα

Βούλιαξε το κέντρο της Αθήνας από μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διαδήλωση υπέρ της παραμονής στο ευρώ και την Ευρώπη στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον Τσίπρα και την παρέα του ότι δεν παίζουμε με το μέλλον της χώρας.
Σε μια πρωτοφανής σε όγκο διαδήλωση χιλιάδες πολίτες έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος μπροστά από τη βουλή και στον προαύλιο χώρο γύρω και πάνω από τον άγνωστο στρατιώτη όπου κυριαρχούν συνθήματα υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και κυματίζουν ελληνικές σημαίες καθώς και οι σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η διαδήλωση αυτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμα και του πιο αισιόδοξου για την μαζική συμμετοχή πολιτών και αποτελεί έμπρακτη απάντηση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που απειλούν να κάνουν Κούγκι την Ελλάδα θέτοντας σε αμφισβήτηση την παραμονή της στην Ευρώπη. 

Ταυτόχρονα η σημερινή διαδήλωση είναι και ένα σαφές μήνυμα- απάντηση ότι η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ δεν μονοπωλεί το πεζοδρόμιο και έρχεται μια μόλις μέρα μετά τις διαδηλώσεις στήριξης στην κυβέρνηση.

Επίσης είναι προφανές ότι η σημερινή διαδήλωση στέλνει μήνυμα και στην αξιωματική αντιπολίτευση καλώντας τη να γίνει πιο μαχητική και να κάνει τα πάντα για να σταματήσει την αριστερή λαίλαπα του Τσίπρα.

Πλέον ο Αντώνης Σαμαράς οφείλει να ακούσει αυτό το ηχηρό μήνυμα του λαού και να καβαλήσει αυτό το κύμα μετατρέποντάς το σε τσουνάμι που θα σαρώσει μια και καλή το λόμπι της δραχμής.


Γιατί όπως ήδη γράψαμε, μόνο μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία, που θα αφήσει πίσω τα λάθη του παρελθόντος (αφού πρώτα κάνει την αυτοκριτική της) και θα δώσει ένα νέο αφήγημα, ένα νέο όραμα, θα μπορέσει να ξαναβγάλει την Ελλάδα από το τούνελ. 
Με βασικό μέλημα να μην καταστραφεί η πατρίδα και να συνεχίσει στο δρόμο της Ευρώπης, μόνο η κινητοποίηση της αστικής τάξης πέριξ της ΝΔ θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.