"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

.Σε πανικό βρίσκεται η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ψεκασμένων.... Επειδή βλέπουν ότι η ΝΔ επανακάμπτει και σπάει το απόστημα της ψεκασμένης διακυβέρνησης...

Σε πανικό βρίσκεται η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ψεκασμένων καθώς όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δύσκολα θα είναι πρώτο κόμμα ή ακόμη κι αν είναι δύσκολα θα του κρατά το δεξί χέρι ο Πάνος Καμμένος.
Η 7μηνη καταστροφική διακυβέρνηση, αυτός ο «ανώμαλος» γάμος δήθεν αντιμνημονιακών κατέρρευσε με την υπογραφή του μνημονίου. 

Όμως, Αλέξης και Πάνος έχουν ένα κοινό. Είναι γαντζωμένοι στις καρέκλες τους και δεν θέλουν με τίποτε να χάσουν την εξουσία. Πολύ περισσότερο ο ακομβίωτος στρατηγός, όπως πετυχημένα έγραψε ο σύντροφος Φαήλος.

Έτσι, λοιπόν, ο «γενίτσαρος» της Δεξιάς παράταξης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέλαβε τον «βρόμικο» ρόλο της στοχοποίησης της ΝΔ και προσωπικά του Β. Μεϊμαράκη. Επειδή βλέπουν ότι η ΝΔ επανακάμπτει και σπάει το απόστημα της ψεκασμένης διακυβέρνησης δεν έχουν άλλους τρόπους να αντιστρέψουν το κλίμα παρά μόνο τη λάσπη στον ανεμιστήρα. 

Το ξεκίνημα της επίθεσης κατά του Μεϊμαράκη το έκανε ο Πάνος, κι αυτός θα το τελειώσει. Τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσει να κάνει ότι και στις προηγούμενες εκλογές. Θυμάστε την υπόθεση της δήθεν δωροδοκίας του ηθοποιού Παύλου Χαϊκάλη; Θυμάστε το σάλο που προκλήθηκε και τις έκτακτες συνεντεύξεις τύπου που έκαναν οι ΑΝΕΛ; Έτσι είδαν το φως της δημοσιότητας, έτσι μπήκαν στη Βουλή, έτσι «τρούπωσαν» στην κυβέρνηση.

Παλιά του τέχνη κόσκινο του Καμμένου, φημολογείται ότι θα στήσει κι άλλο επικοινωνιακό κόλπο. 
Μια πομφόλυγα που θα την σκάσουν τις επόμενες ημέρες για να κάνουν ντόρο. Αφού δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν, αφού το αντιμνημονιακό μαγαζάκι τους κατέρρευσε κι αφού δεν φαίνονται γιατί είναι στα «τέσσερα», δεν έχουν άλλες επιλογές. 

Θα τα παίξουν όλα για όλα για να μπουν στη Βουλή. Θα παίξουν και βρόμικα παιχνίδια, θα κάνουν και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μόνο και μόνο για να κερδίσουν ψεκασμένους ψηφοφόρους.


Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και δεν τσιμπάει. Δεν μπορεί άλλωστε οι εκλογές να κρίνονται και να βασίζονται πάνω σε ψέματα, θεωρίες συνωμοσίας, παρασκήνιο και ψιθύρους πίσω τις κουρτίνες. Είναι δυνατόν να κρίνεται το μέλλον της χώρας και ο Καμμένος με ηθικό αυτουργό τον Αλέξη Τσίπρα να εξευτελίζουν ξανά τη δημοκρατία;

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.