"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

.Δωρεάν διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών από το Δήμο Ζωγράφου

Είκοσι τόνοι ροδάκινα και νενταρίνια θα διατεθούν δωρεάν από το Δήμο Ζωγράφου σε ευπαθείς ομάδες μέσω συγκεκριμένων κοινωνικών δομών το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου από τις 8 έως τις 12 το πρωί στο χώρο του Badminton στο Γουδή.
Στην διανομή καλούνται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους όσοι πολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν.
Η νέα διοίκηση του Δήμου σε συνεργασία με την Οργάνωση Παραγωγών ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ αξιοποιεί με τον τρόπο αυτό, το σχετικό πρόγραμμα  «Δωρεάν διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών σε οργανωμένες κατηγορίες δικαιούχων» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,  που χρηματοδοτεί η  Ευρωπαϊκή Ένωση για την απόσυρση και δωρεάν διανομής αυτών των προϊόντων.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου αναφέρει:
 Ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με την Οργάνωση Παραγωγών ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ   θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα  «Δωρεάν διανομή ροδάκινων και νεκταρινιών σε οργανωμένες κατηγορίες δικαιούχων» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,  επωφελούμενοι έτσι από το πρόγραμμα αποζημίωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της απόσυρσης και δωρεάν διανομής τους σε ευπαθείς ομάδες.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 από τις 8 έως τις 12 το πρωί στο χώρο του Badminton στο Γουδή, σε ευπαθείς  κοινωνικά ομάδες δικαιούχων   (ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ζωγράφου, του Δικτύου Αλληλεγγύης Ζωγράφου, δομών αλληλεγγύης της Εκκλησίας, Κ.Α.Π.Η, Παιδικούς Σταθμούς, Κ.Η.Φ.Η).
Η       ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΙΝΑ  ΚΑΦΑΤΣΑΚΗ

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.