"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

.Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με ΣΥΡΙΖΑ

Οξεία αντιπαράθεση προκάλεσε δήλωση της κυβερνητικής εκπρόσωπου, Σοφίας Βούλτεψη, σε ραδιοφωνικό σταθμό  πως  «Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη». 
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας με ανακοίνωση του τονίζει ότι μετά τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη, η κα Βούλτεψη επιμένει να προσπαθεί να βάλει σε κίνδυνο το τραπεζικό σύστημα και προσθέτει ότι «φαίνεται ότι το προηγούμενο κυβερνητικό φιάσκο δεν τους έγινε μάθημα». 
«Ευτυχώς για την οικονομία, δυστυχώς για αυτούς, δεν τους πιστεύει πια κανείς. Δεν είναι επικίνδυνοι, είναι καταγέλαστοι» καταλήγει η ανακοίνωση.
Εν τω μεταξύ, τον «εξοστρακισμό» όσων πολιτικών δεν προσκομίζουν αποδείξεις για τις καταγγελίες που κάνουν, πρότεινε -πριν απο λίγο-από το βήμα της Βουλης ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς με αφορμή τη δημόσια συζήτηση για τον αν υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές. 
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ Δημαράς: «στις περιπτώσεις που κάποιος πολιτικός δεν μπορεί να αποδείξει την καταγγελία του, τότε πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος της αρχαίας Αθήνας, δηλαδή εξορία, δήμευση της περιουσίας και αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων».  

Εν τω μεταξύ, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στα μνημόνια, τη φτώχεια και τη δυστυχία είναι η αντίδρασή του για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Πρόσθεσε επίσης ότι την ώρα που η κυβέρνηση προχωρά σε μια τόσο σημαντική τομή στη μάχη για την καταπολέμηση της φτώχειας, «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος σε ανέξοδες και αδιέξοδες περιγραφές και καταγγελίες».

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση της η εκπρόσωπος της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου εμφανίσθηκε επικριτική στον απόηχο της συνάντησης Τσίπρα -Καμμένου. 
«Η "συμμαχία της καταστροφής" αποκαλύφθηκε σήμερα σε όλο της το μεγαλείο, σχολίασε η κ. Ασημακοπούλου. 
Μετά, Καμμένος και Χρυσή Αυγή-σημείωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ- έσπευσαν να υπερασπιστούν το ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, με απαξιωτικές αναφορές και υποδείξεις προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη στήριξή του στην πρόταση των ΑΝΕΛ για τα «κόκκινα δάνεια», υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται επανεκίννηση της οικονομίας. 
Ο κ. Καμμένος,  εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «ζούμε μέρες του '65» ενώ τόνισε ότι συμφωνούν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας «μετά τις εκλογές».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.