"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

.Να ενημερώσει απόψε τη Βουλή, κάλεσε ο Β. Μεϊμαράκης τον Αλ. Τσίπρα

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από το βήμα της ΚΟ του κόμματος, κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, απόψε, να ενημερώσει σε μία προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε κλειστή σύσκεψη πολιτικών αρχηγών εάν πρώτα ο κ. Τσίπρας δεν ενημερώσει δημόσια τον ελληνικό λαό και την ελληνική Βουλή.
Επίσης, ανέφερε ότι χθες το βράδυ επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τον ενημέρωσε για τις ευθύνες όλων.
«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητάει προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σήμερα, ενώ γνωρίζει ότι ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το Στρασβούργο αργά το βράδυ», επισημαίνουν πηγές της κυβέρνησης, σχολιάζοντας τη συλλογή υπογραφών από βουλευτές της ΝΔ για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Επιπλέον, αναφέρουν ότι ενώ ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως σήμερα αναζητήσει τηλεφωνικά τον κ. Μεϊμαράκη για να τον ενημερώσει και να έχει συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος δεν έχει αποκριθεί. 

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.