"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

.Με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου κατεβαίνει στις εκλογές και ο Χαράλαμπος Κρανιώτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Δημοτική Ένωση Ζωγράφουαφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καιρών για συλλογικές προσπάθειες ανασυγκρότησης της Πόλης μας, εξέτασε ενδελεχώς την όλη πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Δήμο Ζωγράφου, καθώς και τον πολυκερματισμό όλων των πολιτικών δυνάμεων και αφού έλαβε υπόψη το μεγάλο αριθμό ανεξαρτήτων δημοτικών παρατάξεων, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συνεργαστεί στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την  παράταξη «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Η ΑΔΕΖ  συνεχίζει να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη παράταξη, τηρώντας πάντοτε την ιδρυτική της αρχή ότι τα πολιτικά κόμματα έχουν θέση στο Κοινοβούλιο, ενώ οι Δημοτικές παρατάξεις βρίσκονται στο πλευρό των δημοτών τους για τη λύση των αναφυόμενων τοπικών δημοτικών προβλημάτων. Η ΑΔΕΖ εξακολουθεί να πρεσβεύει τις αρχές και το ήθος που επέδειξε στα οκτώ χρόνια από την ίδρυσή της και τη συνεχή παρουσία της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ΑΔΕΖ και ο επικεφαλής Κρανιώτης Χαράλαμπος (Μπάμπης), με την συγκεκριμένη συνεργασία αποδεικνύει  για άλλη μία φορά εμπράκτως ότι δεν βάζει το προσωπικό συμφέρον και τις προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από το συμφέρον της Πόλης, που επί δύο θητείες πιστά υπηρέτησε στα δημοτικά έδρανα και δεσμεύεται να θέσει εαυτήν εκ νέου στην υπηρεσία των δημοτών.

Η ΑΔΕΖ ήταν, είναι και θα παραμείνει Ακομμάτιστη Δημοτική Παράταξη. Δεν ζήτησε και δεν έλαβε κανένα χρίσμα από κανέναν, δεν επιδίωξε  στήριξη από καμία τοπική κομματική οργάνωση, ενώ ευαγγελίζεται την ανεξαρτησία, χωρίς να ζητά καμία «μεταγραφή»προκειμένου να βγει από τη ναφθαλίνη.

Ως εκ τούτου, η ΑΔΕΖ, συνεργαζόμενη σε κοινό ψηφοδέλτιο με την Παράταξη «ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ», ζητά τη στήριξη των Ζωγραφιωτών στις εκλογές του Μαΐου και επιζητεί το διάλογο με αυτούς ως τρόπο επίλυσης των συσσωρευμένων πολλαπλών δημοτικών προβλημάτων, μεταξύ των οποίων η συγκοινωνία, η καθαριότητα, το πράσινο, η Βίλλα, η αισθητική της Πόλης.
                                                                                                        Για την ΑΔΕΖ
                                                                                                       Ο Επικεφαλής

                                                                           Κρανιώτης Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.