"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

.Δύο ώρες με τον Γιούνκερ -Τι δήλωσε ο Τσίπρας

«Είχαμε μια σημαντική, ενδιαφέρουσα και φιλική συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό» δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος συνομιλούσε με τον Αλέξη Τσίπρα επί 2 ώρες και 10 λεπτά.
Από την πλευρά του ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας στα δημοσιονομικά», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή τις προσεχείς ημέρες.
Ο πρωθυπουργός, προχώρησε και σε νέες δηλώσεις, τονίζοντας ότι "εργαζόμαστε για τη γεφύρωση των διαφορών στα θέματα των δημοσιονομικών και της ομαλής χρηματοδότησης, καθώς και για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα διασφαλίζει ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και βιώσιμο δημόσιο χρέος".
Ο δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ λίγα λεπτά μετά το τέλος της δίωρης συνάντησης Τσίπρα – Γιούνκερ μέσω Twitter έδωσε την δική του ερμηνεία στη δήλωση του προέδρου της ΕΕ. «Οι συνομιλίες σε υψηλό επίπεδο τελείωσαν. Ωρα να επιτευχθεί μια συμφωνία με το πλάνο της προηγούμενης εβδομάδας».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.