"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

.Νέες αποκαλύψεις Πανούση: «Όταν γίνονταν συλλήψεις, μου έλεγαν να αφήσω τα… παιδιά!»

Συνεχίζει να… χτυπά αλύπητα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, αφού προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις-«φωτιά».
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ίδιος στην «Καθημερινή της Κυριακής», «όταν γίνονταν συλλήψεις, δεχόμουν τηλεφωνήματα να αφήσω τα “παιδιά”!».
«Η αποκάλυψη αυτή αναδεικνύει την προβληματική ή και ενοχική σχέση της κυβέρνησης με τους ‘’μπαχαλάκηδες’’», λέει ο Πανούσης, δηλώνοντας «ιδιαίτερα ανήσυχος» για το «διαφαινόμενο ενδεχόμενο οι διάδοχοί μου να εφαρμόσουν το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ κατάργηση των ΜΑΤ και διάλογο με τους κουκουλοφόρους».
Παράλληλα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα αποδεικτικά έγγραφα, που κατέθεσε στην εισαγγελία, «έχουν υπογραφές, σφραγίδες και κοινοποιήσεις» και χαρακτηρίζει «συνταγματικά ανεπίτρεπτη τη γραβατωμένη μήνυση, που κατέθεσαν- φωτογραφικά εναντίον του- οι κ. Τόσκας και Παρασκευόπουλος και ανεύθυνους, καθώς και ασόβαρους τους κ. Κατρούγκαλο και Δρίτσα που έσπευσαν να τον απαξιώσουν, χωρίς να γνωρίζουν την υπόθεση».

Εξάλλου, κληθείς να σχολιάσει την αποπομπή του ταξίαρχου Σταύρου Σταυρόπουλου από τη θέση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., δεν απέκλεισε την πιθανότητα «να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες» και ευχήθηκε «να μην ακολουθήσουν κι άλλες παρεμφερείς επιλογές που θα επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες μου».

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.