"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

.Για "πρωτοφανή αλαζονεία" κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα ο Ε. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι "πρακτικά απολύτως αδύναμη".

Άμεσες εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό "καθαρά, υπεύθυνα και συγκεκριμένα, για το πού πορεύεται η χώρα" ζητά εκ νέου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για "πρωτοφανή αλαζονεία" επειδή δεν έχει απαντήσει ακόμη στη σχετική ερώτησή του στη Βουλή.
   
 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανήλθε σήμερα για τέταρτη φορά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι "ρητορικά αυτάρεσκη και πρακτικά απολύτως αδύναμη, κινείται ερήμην της Βουλής και αγνοεί τα κόμματα και όσους χειρίστηκαν προηγούμενες φάσεις της διαπραγμάτευσης, ενώ δεν ενδιαφέρεται για ένα στοιχειώδες επίπεδο εθνικής συναίνεσης και συστράτευσης".

"Παραπαίει η κυβέρνηση"

    Στην ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει μεταξύ άλλων πως "οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την εναγώνια επιστολή σας προς τους επικεφαλείς των τριών θεσμών και την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών των Η.Π.Α. και τα όσα ελέχθησαν στη τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δ.Ν.Τ. εντείνουν την αίσθηση ότι η κυβέρνηση δεν έχει καθαρή γραμμή και παραπαίει".


 Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, "η χώρα οδεύει μοιραία προς το Μνημόνιο 3", ενώ τα σενάρια περί δημοψηφίσματος χαρακτηρίζονται ως "παιδαριώδη".

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.