"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία." Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

.Η μαφία του μνημονιακού ψεύδους

Ο αρχηγός των ψεκασμένων ΑΝΕΛ από τη συνέντευξή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είπε το αμίμητο, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ δεν ψήφισε μνημόνιο αλλά συμφωνία για έξοδο από το μνημόνιο και μάλιστα ότι αυτή η συμφωνία ήταν πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης δηλαδή του Τσίπρα και του Καμμένου σε αντίθεση με την πρόταση Γιούνκερ που απέρριψε ο λαός με το 62% στο δημοψήφισμα.

Θαυμάσια. Αποδεχόμαστε για την οικονομία της συζήτησης ότι δεν έγινε καμία κωλοτούμπα από το ΣΥΡΙΖΑ και ισχύουν στο ακέραιο τα όσα ισχυρίζεται ο Καμμένος τώρα.

Τότε γιατί ο Τσίπρας το παίζει κάτι ανάμεσα σε Μάρθα Βούρτση, Βασιλάκη Καΐλα και Νίκο Ξανθόπουλο και λέει ότι εκβιάστηκε και πως δεν πιστεύει αυτή τη συμφωνία και δεν αναλαμβάνει την ιδιοκτησία του μνημονίου που υπέγραψε και ψήφισε δηλώνοντας μάλιστα και περήφανος που «έσωσε τη χώρα από την καταστροφή»;

Ή το ένα ισχύει ή το άλλο. Ή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκβιάστηκε και υπέγραψε και ψήφισε μνημόνιο ή αυτό που ψήφισε ήταν δικιά της πρόταση; Αν ισχύει αυτό που λέει ο Καμμένος λέει ψέματα ο Τσίπρας. Αν ισχύει αυτό που λέει ο Τσίπρας τότε ο ψεύτης είναι ο Καμμένος. Και τα δύο δεν μπορεί να συμβαίνουν.


Όταν αποφασίσουν ποιος από τους δύο είναι ο ψεύτης ας μας το πουν και εμάς γιατί μέχρι τότε ένα συμπέρασμα βγαίνει και για τους δύο. Είναι σαλτιμπάγκοι που εμπαίζουν σε πλήρη συνεργασία τις δεξαμενές των ψηφοφόρων στους οποίους απευθύνεται ο καθένας.

 Αυτό δεν είναι πολιτική αλλά συμπεριφορά συμμορίας που μπροστά τους ωχριά ακόμα και ο Γκαίμπελς.

Η λίστα ιστολογίων μου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.